2 ay önce Gündem

İnternette arama motorlarında birçok kullanıcı Rüyada Altın Takı Görmek Ne Demek ? Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Takmak Ne Anlama Gelir? sorularının cevaplarını merak ediyor.

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar..

2 ay önce Karaman Haberleri

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman gümüş fiyatları araştırılıyor. Karaman Gümüş Fiyatları, Karaman Gümüş Yüzük Fiyatları Ne Kadar? Peki 22 Ağustos 2024 Perşembe gümüş ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Bursa'da tatil için lüks bir villa kiralayan arkadaş grubu, havuza girmek üzereyken beklenmedik bir olayla karşılaştı. İnsanlardan kaçan bir domuzun havuza düşmesi, amatör kameralar tarafından anbean kaydedildi. Olay sırasında şaşkınlık yaşayan grup, domuzun güvenli bir şekilde havuzdan çıkmasını sağladı.

2 ay önce Asayiş

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde iki kardeş arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan enişte, kalçasından bıçaklanarak yaralandı.

2 ay önce Asayiş

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 22 Ağustos 2024 Perşembe gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Manisa’nın Akhisar ilçesinde hamile kadına yönelik gerçekleştirilen şiddet olayını kınadı. Bakan Tunç, olayla ilgili şüphelinin tutuklandığını duyurarak adli sürecin devam ettiğini belirtti.

2 ay önce Asayiş

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 16 Ağustos'ta hamile eşini döven şahsa müdahale etmediği için sosyal medyada eleştirilen vatandaşın, yüzde 60 engelli olduğu ve felç riski taşıdığı öğrenildi. Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada, şiddet gören kadın hakkında koruma kararı alındığı bildirildi.

2 ay önce Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre ekibi Young Boys’a 3-2 mağlup oldu.