2 ay önce Asayiş

Konya’da kendisinden bir süredir alınamayan 21 yaşındaki genç evinde ölü bulundu.

2 ay önce Güncel

Mersin'in Silifke ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken 250 dönüm ormanlık alan telef oldu.

2 ay önce Asayiş

Konya'da bir düğün salonunda yanlarından uzaklaşan çocuğu öfkeyle havaya kaldırıp yere attığı için gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen baba için karar verildi.

2 ay önce Asayiş

İstanbul Küçükçekmece’de gözlerine kestirdikleri bir apartmandaki dairelere kartla girmeye çalışırken güvenlik kameralarını fark edip kaçan iki kadının toplamda 205 ev hırsızlığından arandığı tespit edildi.

2 ay önce Asayiş

Kayseri’de yetkisiz sağlık kabininde sünnet olan 7 yaşındaki çocuğun cinsel organının kangren olduktan sonra kesildiği iddiası sonrası başlatılan soruşturma kapsamında yetkisiz olduğu öğrenilen sağlık kabini kapatılırken, içerisinde sünneti yapan sağlık memuru H.Ç.’nin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce Asayiş

Osmaniye'de, beton pompası aracının elektrik direğine çarpması sonucu iki araç yanarken araç sürücüsü 28 yaşındaki Ömer D. ile bu sırada evindeyken elektrik akımına kapılan 56 yaşındaki Melek K. yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Aydın'ın Köşk ilçesinde rahatsızlanan anneleri için hastaneden sıra alan ve yaşlı kadını hastaneye götürmek için kırsal Uzundere Mahallesi'ne doğru seyir halinde olan otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaşamını kaybetti.

2 ay önce Kültür ve Sanat

Kardeş ve yeğene Zekat Verilir Mi? Zekat Aile içinde Kimlere Verilir? Zekat Kimlere Vermek Sevaptır? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Kültür ve Sanat

Yılda en az bir kere verilmesi gereken ve dini inançlara göre kazanın belanın defi için verilen ve Müslümanların inanışına göre kötülüklerden koruduğu düşünülen zekat vermeyle alakalı sıkça merak edilen sorulardan olan Akrabalardan Kime Zekat Verilir? Akrabalardan Kimlere Zekat Verilir? Akrabalardan Kimler Zekat Alabilir? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Güncel

İslam'ın şartlarından biri olan ve sosyal dayanışmayı ve yardımlaşmayı teşvik eden Zekat’ın Hanefi mezhebinde nasıl şartları olduğu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Hanefi Mezhebine Göre Zekât Kimlere Verilir? Hanefi Mezhebi Nedir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında..