2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada bir ev sahibinin hukuk mücadelesi sonrası boşalttırdığı eve girenlerin karşılaştığı manzara “Kiraya Vermek İçin Ev Alınmaz” sözünü yeniden hatırlattı.

2 ay önce Eğitim

İlkokul 1 ve 5. sınıfa kaydı yapılan öğrencilerin şubeleri ve öğretmenleri bu yıl e-Okul üzerinden kura yöntemiyle belirlenecek. e-Okul kura ne zaman belli olacak? Çocuğumun öğretmenini nasıl öğrenirim? Çocuğumu nakille başka okula alıp sonra eski okula dönebilir miyim? İstediğim öğretmeni seçebiliyor muyum? sorularının cevabını haberimizde bulabileceksiniz.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’ın renkli isimlerini bir araya getiren piknik renkli anlara sahne oldu.

2 ay önce Asayiş

Mersin'de  bir kişi açtıkları yaklaşık 40 metrelik su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Antalya'da saplantılı olduğu kızın yaşadığı eve gelen ve kızı evde bulamayınca sinirlenen genç, elinde silahla apartman boşluğunda polis ekiplerine ecel terleri döktürdü. Özel Harekat polislerinin 3 saatlik ikna çabalarına rağmen şahıs silahıyla kendisini vurdu.

2 ay önce Sağlık

Pediatrist Aysel Açıkgözoğlu, güneş (sıcak) çarpması açısından özellikle 5 yaş altı çocuk ve bebeklerin daha yüksek risk altında olduğunu söyledi.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarına ilişkin provokatif paylaşımlar yaptığı tespit edilen 20 hesap yöneticisi hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

2 ay önce Vefat Edenler

Hollanda’da ikamet eden Ali Yılmaz tatilini geçirmek üzere geldiği Karaman’da vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Otoyolu'nun Bolu geçişinde otomobilin şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada sürücü yaralandı, eşi hayatını kaybetti.

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında dün oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin Galatasaray’dan açıklama geldi.