2 ay önce Kültür ve Sanat

Sosyal medyada kullanıcılar Manisa'nın Kaç Tane İlçesi Var? sorusunu araştırmaya başladı. Manisa'nın toplamda 17 ilçesi bulunmaktadır. Bu ilçeler: Akhisar, Alaşehir, Salihli, Turgutlu, Soma, Kula, Saruhanlı, Yunusemre, Şehzadeler, Demirtaş, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Ahmetli, Sarıgöl, Selendi, ve Yuntdağı'dır. İşte detaylar...

2 ay önce Ekonomi

Ons altın 2 bin 500 doları aştı. Gram altın 2 bin 749 liraya yükselerek tüm zamanların rekorunu kırdı.

2 ay önce Yaşam

Konya Ovasında yer altı sularının çekilmesine yönelik yapılan ölçümlerde geçen yıla oranla bazı bölgelerde yaklaşık 20 metre düşümler meydana geldiği raporlandı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da öğle saatlerinde Karaman eğitim ve araştırma hastanesi önünde meydana gelen kazada yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı kadına elektrikli bisiklet çarptı. Kazada iki kişi yaralandı.

2 ay önce Magazin

Kara para akladıkları gerekçesiyle Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişi hakkında dava açılmıştı. Avukatın mahkemeye sunduğu itiraz dilekçesini kabul eden mahkeme, Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

2 ay önce Asayiş

Nevşehir’de otomobil ile tırın çarpıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar..

2 ay önce Gündem

Manisa’nın En Gelişmiş İlçesi Hangisi? Manisa’nın En Güzel İlçesi Hangisi? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Gündem

Tevrat'ta adı Keturah olarak geçen ve İbrahim Peygamber'in eşi olarak bilinen Kantura birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Kantura Soyu Nereden Gelir? işte haberimizin detayında.

2 ay önce Gündem

Rüyalar bilinçaltımızın birer yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Gördüğümüz rüyalara ise anlam yükleriz. Peki Rüyada Sevmediğin Biriyle Konuştuğunu Görmek? Rüyada Nefret Ettiğin Birini Görmek Ne Anlama Gelir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.