2 ay önce Karaman Haberleri

Türkiye İstatistik Kurumu’ndan edinilen bilgiye göre Karaman’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Temmuz ayı sonu itibarıyla 108 bin 254 oldu.

2 ay önce Magazin

Ekranların güzel oyuncusu Melisa Sözen, canlandırdığı YPG terörist karakteri ile gündem oldu. Peki Melisa Sözen Fransızca Biliyor Mu? Melisa Sözen Kimdir? işte haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Gündem

Konya'da 80 bin dekar alanda üretim kapasitesine sahip ve toprağın sunduğu lezzetiyle tanınan havuç üretiminde, son 20 yıl içinde teknolojinin ilerlemesiyle kalite, verimlilik ve işleme süreçlerinde yüzde 500'e varan artış sağlandı. Havuç üreticileri, bu teknolojik yeniliklerle üretim verimliliğini artırmayı amaçlıyor.

2 ay önce Asayiş

Karaman'ın Osmaniye köyü yakınlarındaki bir köprüde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 1 kişi ağır, 2 kişi hafif yaralanmıştı.

2 ay önce Magazin

Melisa Sözen Kiminle Sevgili? Melisa Sözen Kim? Melisa Sözen kaç Yaşında? Melisa Sözen Nereli? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Karaman Haberleri

Millî Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan Maarifin Yüz Akı dergisinin ikinci sayısı, "Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri" temasıyla okurlara sunuldu. Bu sayıda, Türkiye genelindeki okullarda hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri vurgulandı.

2 ay önce Asayiş

Aydın'da yolcu otobüsünün bir yayaya çarpıp yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2'si yabancı uyruklu 10 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden şahsın yolun karşısına geçmeye çalışan bir erkek şahıs olduğu ve henüz kimliğinin tespit edilemediği belirtildi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ereğli ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Adana'da kötü kokuların yayılması üzerine mahalle sakinlerinin ihbarı sonrası, polis eşliğinde eve giren belediye ekipleri çöp evle karşılaştı. Yaklaşık 10 saat süren temizlik sonucunda evden 4 kamyon çöp çıkarıldı. Temizlik sırasında bir işçi yoğun koku nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Gündem

Yurt dışından yapılan alışverişlere ilişkin yeni düzenleme hayata geçti. Bu düzenlemeye göre, AB ülkelerinden gelen kargolarda vergi oranı %30, AB dışındaki ülkelerden gelen kargolarda ise %60 olarak belirlendi.