2 ay önce Eğitim

Anadolu Üniversitesi 2024-2025 Öğretim Yılı İkinci Üniversite programı için internet üzerinden başvuru ve kayıt işlemleri 16 Temmuz Salı günü başladı ve 18 Ekim Cuma günü sona erecek.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol, "Karaman halkı üzerine düşeni yapacaktır bundan hiçbir şüphem yok haydi Karaman Kırmızı Beyaz renklere bu şehrin evlatlarına sahip çık sıra sende." dedi.

2 ay önce Sağlık

Hatay'da karın ağrısı nedeniyle hastaneye başvuran 20 yaşındaki genç kızın karnından 50 santimetre uzunluğunda ve yaklaşık 2 kilogram ağırlığında bir kıl yumağı çıkarıldı. Genç kızın 15 yıldır saç yeme alışkanlığı olduğu belirlendi.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman merkeze bağlı Akçaşehir beldesinden olan Şerafettin Akkuş 65 yaşında vefat etti.

2 ay önce Asayiş

Tekirdağ'ın Süleyman Paşa ilçesinde bulunan bir restorana gelen kimliği belirsiz kişiler 20 kilogram et çalıp kayıplara karıştılar.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da sahte kimlikle izini kaybettirmeye çalışan hırsızlık şüphelisi şahıs polisin dikkati sayesinde yakalandı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman Genç Fenerbahçeliler önceki dönem başkanlarından Faruk Bekmez'in annesi Emine Bekmez vefat etti.

2 ay önce Gündem

İnternette arama motorlarında birçok kişi tarafından Konkordato İlan Eden Firmalar Maaş Öder mi? sorusunun cevabı araştırılıyor.

2 ay önce Asayiş

Mersin'in Mut ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden söndürüldü.

2 ay önce Sağlık

Hava sıcaklıklarının arttığı son günlerde uzmanlar, sıcak çarpmasının sadece yaşlılar ve çocuklar için değil, sağlıklı bireyler için de tehlikeli olduğunu belirtiyor. Uzmanlar, sıcak çarpmasının beyin kanaması, kalp krizi gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.