2 ay önce Ulusal

Konya'nın Karapınar ilçesinde son zamanlarda meydana gelen yeryüzü yarıkları ve küçük çaplı obrukların büyüme tehlikesi vatandaşları tedirgin ederken bir yıl içerisinde evinin hemen yakınında tarlada 2 obruk oluşan ve çevrede yapılan ölçümlerde ev çevresinde obruk riski olduğu belirlenen vatandaş ise evinin taşınması için yardım istiyor.

2 ay önce Asayiş

Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Haçovit Yaylası'nda sabah saatlerinde çıkan yangın faciayla sonuçlandı. Arif Altuntaş’a ait yayla evinde çıkan yangında, 3 kişi yanarak hayatını kaybetti. Yangının kundaklama sonucu çıktığı iddiaları üzerine, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 3 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce Gündem

Reha Muhtar’ın Oğlu Kaçırıldı Mı? Reha Muhtar’a Ne Oldu? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Asayiş

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşanan korkunç olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, zanlının eniştesinden önce dayak yediği, ardından belindeki silahla ateş açtığı ve son olarak aracını kullanarak eniştesinin üzerinden geçtiği görüldü.

2 ay önce Asayiş

Karaman'da yolcu otobüsünün dolmuşa arkadan çarptığı kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

2 ay önce Gündem

Isparta'nın Sav beldesinde yaşayan 75 yaşındaki Sakine Akkul, tüm detaylarını pembeye boyadığı müstakil eviyle görenleri şaşırtıyor. Çocukluğundan beri pembe rengi çok sevdiğini belirten Sakine teyze, "Elimden gelse oğlumla kızımı da pembeye boyayacağım, onlara da pembe pembe bakacağım. Çünkü bu rengi çok seviyorum" şeklinde konuştu.

2 ay önce Gündem

İnternette arama motorlarında Karabağ Azerbaycan’dan Ne Zaman Ayrıldı? Azerbaycan Karabağ’ı Ne Zaman Kaybetti? sorularının cevapları araştırılıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Van'da yaşanan üzücü kazada hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı, tarihçi Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, vefatının 5. yılında Karaman'da Gazi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen bir programla anıldı.

2 ay önce Asayiş

Iğdır-Tuzluca karayolunda bir yolcu otobüsü, şoförün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu önce boş bir su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi. İlk belirlemelere göre kazada 2'si ağır olmak üzere toplam 14 kişi yaralandı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman merkeze bağlı Yeşildere köyünden olan Döne Koçyiğit 80 yaşında vefat etti.